Meest Gestelde Vragen

Hoe werkt Hairburst precies?

Hairburst bevat natuurlijke voedingsstoffen die niet alleen je haren gezonder en sneller laten groeien, maar ook goed zijn voor je algehele gezondheid, omdat je geen gezond haar kunt hebben, als je lichaam niet de juiste stoffen binnen krijgt door slechte voedingsgewoonten. Dankzij Hairburst voorzie je je haren van alle essentiële natuurlijke vitamines, waardoor je haren sterker, gezonder en sneller groeien dan je gewend bent.

Op de pagina ‘Hoe werkt het’ kun je meer lezen over de werking van Hairburst.

Wat zijn de effecten van Hairburst op mijn haar?

- Langer en sterker haar in een kortere tijd

- Gezonder haar

- Elastisch haar

- Stopt het breken van je haar

Hoe gebruik ik Hairburst?

Dagelijks neem je 2 capsules (aanbevolen hoeveelheid) in, zodat je haren van binnenuit gevoed kunnen worden. 1 potje Hairburst bevat in totaal 60 capsules, dus dit is goed voor 30 dagen voeding voor je haar.

Wat gebeurd er als ik stop met Hairburst?

Er zijn geen nadelige bijwerkingen wanneer je besluit te stoppen met het innemen van Hairburst. Het enige nadeel dat je zult ondervinden is dat je haren niet langer meer gezond en krachtig zullen zijn, als tijdens het gebruik van Hairburst. Je zult merken dat de snelheid waarmee je haren groeide met Hairburst, aanzienlijk zal verlagen na het stoppen met de inname van Hairburst.

Voor wie is Hairburst geschikt?

Hairburst is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar die gezond, mooi en sterk haar willen. Het maakt niet uit welke haartype je hebt. Als je wil dat je haren sneller en gezonder groeien, is Hairburst de perfecte formule van natuurlijke ingredienten voor je haar.

Hoe snel zal mijn haar groeien door het gebruik van Hairburst?

Gemiddeld groeit je haar zo’n 1 cm per maand zonder gebruik van Hairburst. Echter kun je met Hairburst een maandelijkse haargroei van wel 2.5 CM per maand realiseren. Dit is ook afhankelijk van je eigen genetica en de periode van het jaar. In de zomer groeien haren sneller dan in de winter bijvoorbeeld en de ene persoon heeft van nature al snellere haargroei dan de ander. Wij vinden het leuk als je ons foto’s stuurt van voor en na gebruik van Hairburst, zodat wij dit kunnen delen met anderen.

Hoe lang moet ik Hairburst gebruiken?

Ieder persoon heeft andere doelen. De 1 wil 5cm langer haar, en de ander 10 cm. Je gebruikt het zolang je zelf wilt, maar de meeste klanten van ons gebruiken het minimal 3 maanden totdaty zij de gewenste lengte hebben. Daarnaast blijven veel klanten van ons regelmatig bestellen, omdat je haren er ook sterk en gezonder door blijven. Wanneer je de gewenste haarlengte hebt, is het belangrijk dat je je haren van binnenuit blijft voeden, zodat je haar dik, gezond en sterk blijft.

Waar kan ik hairburst kopen?

Hairburst kun je hier in onze shop kopen. Ook kun je hairburst direct bij de fabrikant zelf bestellen uit Engeland. Echter hebben zij geen Ideal als betaling optie en is Credit Card vereist. Daarnaast kunnen er langere levertijden van toepassing zijn. Het is daarom aan te raden om in onze shop een bestelling te plaatsen, zodat je jouw Hairburst op tijd kunt ontvangen. Als officiële Retailer van Hairburst, verkopen wij de originele Hairburst uit Engeland.

Zijn er Negatieve bijwerkingen door de samenstelling van Hairburst?

Hairburst is 100% natuurlijk en daarom zijn er geen negatieve bijwerkingen bekend. Het kan zijn dat je een allergie kunt hebben voor 1 van de bestandsdelen van Hairburst. Indien je hier niet zeker van bent, wordt aangeraden om je huisarts te raadplegen voor advies.

Geneest Hairburst ook kaalheid?

Nee, Hairburst is ontworpen om de groei en gezondheid van je haar te bevorderen en kan geen permanent verloren haar weer laten groeien. Indien je last hebt van kaalheid, raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts, omdat dit kan duiden op een medische conditie.

Kan ik Hairburst innemen als ik ook andere medicijnen gebruik

Deze vraag kan je huisarts het beste beantwoorden, aangezien hij jouw medische toestand beter kent en jouw advies kan geven de ingredienten van Hairburst niet nadelig voor je kunnen zijn, wanneer je ook medicijnen gebruikt in je dagelijkse leven.

Kan ik Hairburst gebruiken als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

We raden je aan om Hairburst niet te gebruiken tijdens je zwangerschap of wanneer je borstvoeding geeft.

Zal ik door Hairburst ook haargroei krijgen op de rest van mijn lichaam?

Maak je geen zorgen. Je zal er niet uit gaan zien als Big Foot, omdat Hairburst zo is ontworpen dat het alleen de haargroei op je schedel bevordert en niet van andere lichaamsdelen, waar je geen haargroei hebt.

Naar welke landen verzenden jullie Hairburst en wat zijn de kosten?

Wij verzenden binnen Nederland en Belgie. De verzendkosten voor Nederland bedragen 5.95 Euro per bestelling en naar Belgie ook 5,95 Euro.

Hoe snel heb ik het in huis?

Bestellingen welke betaald zijn (dus ideal, paypal ) worden binnen 24 uur op werkdagen geleverd

Wat zijn de betaalmogelijkheden in jullie shop?

Je kunt bij ons betalen met Ideal